Gazeta shqiptare

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Thursday 27 January 2059 80907 Shares

Gazeta shqiptare

Dy te miturat me iniciale E.K dhe S.Gj jane gjetue ne aplikacionin tik tok si dy shoqe te ngushta dhe cdo djal vete pas tyre
Sipas ksaj ngjarjeje e mitura me iniciale S.Gj ka fshir videot e saj kurse e mitura me iniciale E.K vazhdon te hedh video duke rrembyer mendjen e cdokujt ne aplikacion
Pas keti lajmi u morr vesh se dy te miturat do te kapin vajzen me iniciale A Gj dhe do e rrahin per vdekje

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty