БОМБА:Бобан Манчев и Филип Слободановски во екипата на КАРДАШЛК

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Monday 04 July 2059 81661 Shares

БОМБА:Бобан Манчев и Филип Слободановски во екипата на КАРДАШЛК

БОМБА ОД ШТИП:Имено се шпекулира дека Манчев веќе потпишал но сеуште немаме потврда од екипата на Кардшлк, според познатиот спортски новинар Фабрицио Романо, Слободановски е во завршни подготовки.Тренерот на Кардшлк Веко Адемов во интервју кажа дека се во завршни подготовки и двата трансфери, дофека Ален Коцевски тренер на голманите немаше коментар. Се очекува трансферот на Манчев да се реализира до недела

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty