ШТИП ДОБИ УШТЕ ЕДНА МЛАДА ИКОНА

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Monday 04 July 2059 98346 Shares

ШТИП ДОБИ УШТЕ ЕДНА МЛАДА ИКОНА

Нашата сограѓанка Теа Тодорова ке учествува во меѓународниот натпревар во Bodybuilding кој ке се одржи во Мадрид. Накратко Теа беше избрана од комисијата за Млади и Спорт и доби право на учество на овој натпревар. Имено таа се огласи на социјалните мрежи дека ова ќе биде отскочна даскса за нејзината понатамошна кариера. Ова е пример за тоа дека кој сака и има желба може се да постигне. Теа ке се бори во Мадрид за главната награда која е една тепсија јајца. Да и посакаме среќа

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty