Iliri, poeti që punon në call center

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Sunday 03 July 2059 49653 Shares

Iliri, poeti që punon në call center

Me kanë bërë përshtypje këto ditë disa poezi shumë të bukura të një faqeje në Instagram. Faqja në fjalë është e poetit Ilir Hysenaj. Këto poezi me pelqyen aq shumë sa mendova të bëja disa kërkime në lidhje me këtë poet. Poezi kaq të bukura mendova duhet të kenë pasur ndonjë vlerësim në vendin tonë. Pas shumë kërkimesh zbulova që ky poet jo vetëm që nuk ka asnjë vlerësim në Shqipëri po është i panjohur për shumicën e kritikëve, edhe pse nga kërkimet pashë që kishte shumë çmime ndërkombëtare. Mu duk akoma më e trishtë fakti që një poet i tillë të punoj akoma në call center, kur shumë të tjerë me poezi të dobëta vlerësohen shumë më shumë nga institucionet tona. E shkruajta kete artikull për të nxjerr në pah edhe njëherë se si ky vend nuk i meriton disa njerëz, disa nga ta je dhe ti Ilir.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty