Troben un cadàver al Col·legi Claret de Barcelona

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 12764 Shares

Troben un cadàver al Col·legi Claret de Barcelona

Al col·legi Cristià de Barcelona "Claret" el dilluns 4 d'aquest any (2022), uns veïns d'allà prop van percebre una olor molt estranya i insuportable que provenia de dintre de l'edifici. Al principi no li van donar importància, però després d'una setmana d'aquesta pudor van decidir trucar a la Guàrdia Urbana. "No va ser fàcil entrar, ja que el col·legi estava tancant per vacances d'estiu" diu un dels que va inspeccionar d'on provenia l'olor.
Van trobar el cadàver a uns vestuaris a prop de l'església del col·legi (Immaculat Cor de Maria) i de la porta situada a l'esquerra de l'església.
La policia i els investigadors dicten que no es podrà accedir a les instal·lacions fins d'aquí molt temps i possiblement no es puguin iniciar classes el dia que s'esperava sinó que s'hi han de enderrerir vàries setmanes fins hi tot 1 més, cosa que als pares dels alumnes que estudien aquí no els hi ha fet cap gràcia i estan reclamant con poden encara que altres pares temen per la vida dels seus fills i no volen que tornin a entrar a l'edifici.
L'autòpsia de la víctima ens diu que va morir dessagnada per vàries apunyalades a diferents parts del cos i el nom de la víctima és Greta Melis Raga d'uns 17 anys. No hi havia cap prova referent de moment, però el cas cau en mans de la policia i seguiran investigant fins trobar el culpable.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty