“Policia i njeh, por nuk i arreston”, gazetarja bën deklaratën e fortë: Kriminelët e Holandës janë në Shqipëri

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 64782 Shares

“Policia i njeh, por nuk i arreston”, gazetarja bën deklaratën e fortë: Kriminelët e Holandës janë në Shqipëri

“Policia i njeh, por nuk i arreston”, gazetarja bën deklaratën e fortë: Kriminelët e Holandës janë në Shqipëri

Gazetarja Klodiana Lala bëri deklaratën e fortë në lidhje me krimin në Holandë. Sipas saj, në Shqipëri ka shumë kriminelë që veprojnë në Holandë dhe janë të skeduar edhe nga policia jonë, por nuk arrestohen.

“Policia shqiptare shumë kriminelë që veprojnë në Holandë por që momentalisht janë në Shqipëri, i ka të skeduar por nuk vepron për t’i arrestuar. Së pari për shkak se në strukturat e policisë ka persona që bashkëpunojnë me krimin”, tha Lala.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty