GERARD PIQUÉ COMPRA L'EDIFICI DE L'ESCOLA PIA DE CALELLA PER FER-NE UNA RESIDÈNCIA PER A FUTURS FUTBOLISTES

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 27284 Shares

GERARD PIQUÉ COMPRA L'EDIFICI DE L'ESCOLA PIA DE CALELLA PER FER-NE UNA RESIDÈNCIA PER A FUTURS FUTBOLISTES

El gerent d'Escola Pia Catalunya, Toni Burgaya i la Directora Gerent de l'Escola Pia de Calella, Marisa Romero, van confirmar ahir el vespre, en un comunicat oficial, la venda de l'edifici de l'escola del carrer Jovara a l'empresa Kosmos Holding, propietat de Gerard Piqué, central del F.C. Barcelona.

La idea del defensa del Barça, segons font consultades, és crear una acadèmia de futbol que no només tindrà com objectiu la formació esportiva sinó també l'acadèmica. La idea es basarà en la mateixa filosofia de La Masia. S'espera que el curs 2023-2024 aculli ja més de 50 nois i noies d'arreu del món.

Gerard Piqué, a les acaballes ja de la seva carrera esportiva, està cada vegada més centrat en els seus diversos negocis. Amb la compra de l'edifici de la històrica escola de Calella, segueix potenciant la seva aposta pel futbol formatiu. En aquest sentit segueix el camí iniciat amb la compra del Futbol Club Andorra i del Gimnàstic Manresa.

Segons "Nació Digital", el futbolista blaugrana hauria arribat a un acord amb Escola Pia de Catalunya després d'unes intenses negociacions que s'han portat a terme amb la més absoluta confidencialitat.
Les obres de condicionament que s'hauran de realitzar obligarà a traslladar les classes d'ESO i Batxillerat que es realitzen en aquest edifici a l'altre edifici que l'escola té al carrer Sant Pere a partir del gener vinent.

L'alcalde de Calella, Marc Buch, ha manifestat que aquesta acadèmia sera un factor de dinamització molt important per a la ciutat.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty