La Generalitat tanca l'aixeta de les oposicions a Catalunya

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 83892 Shares

La Generalitat tanca l'aixeta de les oposicions a Catalunya

El Govern de la Generalitat, reunits avui en Consell de Govern, ha acordat deixar en "stand by" totes les oposicions a Catalunya. Aquesta restricció afecta tant a administracions autonòmiques, com locals.

Així ho explicava el portaveu del Govern, Damià Calvet, i afegia, que "és una mesura necessària pel moment econòmic que esdevé".

D'altra banda, ha afegit que el Govern és conscient del que això suposa, i és que molts opositors de diferents procediments, categories i escales, es veuran afectats.

El portaveu del Govern no ha pogut concretar la durada d'aquesta mesura, tant necessària, com alhora injusta. "Sabem que comportará un terratrèmol, però és una mesura necessària per fer front a la conjuntura econòmica".

També ha recordat que si l'estat espanyol hagués posat de la seva part, no haguessin arribat a aquest extrem. A contraposició, el Govern es compromet a convocar totes les places que no s'han cobert durant tot l'any 2023. Amb aquesta afirmació s'entreveu que no hi ha previsió d'aixecar el "confinament" de les oposicions fins ben entrar el 2024.

De moment cap Alcalde s'ha pronunciat, però és una mesura d'obligat compliment per totes les Administracions a Catalunya.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty