EPOK Elektronics, Biznesi qe nuk njeh krize!

Sunday 13 June 2059 30435 Shares

EPOK Elektronics, Biznesi qe nuk njeh krize!

Nderkohe qe bota qendron e mbyllur dhe bizneset falimentojne ne menyre te vazhdueshme nje biznes elektroshtepiakesh ne Korçe jeton ne nje planet tjeter. Rritja ekonomike me e madhe ne historine e ketij ka ardhur pikerisht ne vitin 2020 ne kohe pandemie ku ka pasur nje bum shitjesh fale strategjise te ndjekur nga Administratori i saj K Qelemeni.
Administratori ne fjale i ka bere qyetetaret partnere ne biznes duke i dhene perqindje secilit prej tyre qe blinte ose sugjeronte njerez per te blere nga kta te fundit.
Ky 'embelsim' i ka bere njerezit te kerkojne te fitojme disa te ardhura me shume duke u bere shitesa te vertete terreni. Ne dite te vecanta rradha para njesise tregtare te Epok kap edhe shifren e disa kilometrave.
I pyetur nga redaksia jone se si i lindi ideja e strategjise se ndjekur administratorit te saj ai u pergjigj :
" Njerezit jane si milingonat, jepu ate qe duan dhe do ti shohesh te grumbullohen njeri mbi tjetrin"

loading Biewty
loading Biewty 3

Hi
.